A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Шановні жителі та гості села Лісопіль!

Дата: 09.08.2022 11:20
Кількість переглядів: 403

У житті кожного з нас є багато свят, як особистих, так і офіційних, але є свята, які займають окреме місце в наших серцях. Без сумніву, одним із таких є Свято села. Воно улюблене та шановане всіма його жителями, його святкує кожен, хто вважає своє маленьке село своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.

Усі досягнення, якими багата наша громада, складаються з щоденної праці, знань і талантів, її мешканців.

Дякую всім Вам за небайдужість до долі рідного села, тим, хто словом і ділом змінює кожен день життя на краще. І представникам старшого покоління – мудрим наставникам, і молоді з її енергією і бажанням будувати й розвивати громаду.

Цього року ми не святкуємо Свято села зі зрозумілих причин – у нашій країні війна. Та все ж, віримо, що Збройні Сили України й всі, хто мужньо боронить нашу з вами рідну землю здолають російського агресора. І у нас з вами попереду ще буде багато свят та перемог, які ми обов’язково святкуватимемо під мирним небом на українській квітучій землі.

У цей святковий день бажаю Вам і Вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному будинку, у кожній родині, поєднуючи усіх нас у згуртовану та небайдужу громаду!

 

З найкращими побажаннями

Малолюбашанський сільський голова

Світлана КОВАЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь