A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Інформаційна кампанію «Наука убезпечити себе»

Дата: 04.08.2022 10:01
Кількість переглядів: 230

З лютого 2022 року за межі України були змушені виїхати понад 9 млн людей. Більшість з них – жінки та діти. Часто в розгубленому стані, без достатніх засобів для існування, родичів, знайомих та роботи за кордоном. Впевнені, багато з вас, знає про це не з чуток.

На жаль, нашим беззахисним становищем можуть скористатися торгівці людьми. Ти можеш заперечити, що це навряд чи стосується тебе або твоїх близьких. Але водночас, за різними оцінками, у світі наразі налічують від 20 до 40 млн людей, що перебувають у рабстві. Це дівчата, жінки, хлопці, чоловіки та діти різного віку та соціального статусу. Тож від цього ніхто не застрахований. Навіть ти або твої близькі. Але ти можеш убезпечити себе та їх!

Щоб захистити українців, ГО STEM is FEM до Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, який відзначається 30 липня, запускає інформаційну кампанію «Наука убезпечити себе». За підтримки Українського Жіночого Фонду Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women's Fund, Урядової уповноваженої з питань гендерної політики, Міністерства соціальної політики України та ГО “Ла Страда-Україна” ми протягом тижня будемо публікувати дані, поради та іншу інформацію щодо протидії торгівлі людьми.

А вже зараз на сайті https://sciencetoprotect.stemisfem.org/ ти можеш знайти корисні поради, як не потрапити до рук работорговців, та контакти держструктур, служб та організацій, що зможуть допомогти у критичних ситуаціях.

Якщо ти теж хочеш допомогти українцям, ділись цим дописом та розповідай про цю ініціативу своїм друзям. Наприклад, розкажи на своїй сторінці у соцмережах, що для тебе значить свобода, або про випадки, коли хтось намагався її обмежити.

Поширюй свою історію та наші матеріали з хештегом #sciencetoprotect. Ця інформація може врятувати життя!

_______

Цей сайт став можливим завдяки проєкту “STEM is FEM”, що виконує ГО “СТЕМ ІС ФЕМ” за підтримки Українського Жіночого Фонду. Відповідальність за зміст інформації несе ГО “СТЕМ ІС ФЕМ”. Представлена інформація не завжди відображає погляди УЖФ.

#ГрантиШвидкогоРеагування

#Україна2022

#ЖіночийРух

#фемінізм

Джерело: STEM is FEM


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь