Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Ви залишили заявку або пройшли навчання, а відповіді немає?

Дата: 20.07.2022 09:16
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

Ви заповнили заявку в чат-боті «Дитина не сама» або вже пройшли навчання, але досі не отримали відповіді щодо прихистку дитини? На це може бути декілька причин.

1?? Можливо, ви не побачили відповідь. Перевірте Telegram-бот «Дитина не сама» https://t.me/dytyna_ne_sama_bot Адже відповідь на вашу заявку приходить саме тут. Ви могли її пропустити.

2?? Можливо, ваша кандидатура не відповідає деяким вимогам сім’ї або особи, яка може надавати прихисток дитині під час воєнного стану.

3?? Якщо ви успішно пройшли навчання, а вам все ще не зателефонували, скоріше за все, у вашому місті чи області наразі немає дитини, яка потребує прихистку. Важливо, що ваші контакти вже є в регіональній Службі у справах дітей, а після проходження онлайн навчання ви залишаєтеся у Telegram-групі вашої області. Коли з’явиться дитина, яка потребує допомоги, там одразу про це повідомлять і запитають, чи є охочі прихистити дитину.

? Збережіть своє бажання допомогти дитині, адже до вас можуть звернутися й тоді, коли знову стане можливим усиновлення. Або вже зараз ви можете розглянути для себе альтернативні форми виховання дитини, які продовжують діяти й під час воєнного стану: наприклад, прийомна сім’я, опіка чи піклування, патронат чи дитячий будинок сімейного типу.

? Якщо ви хочете стати усиновителем, теж важливо про це заявити у регіональну Службу у справах дітей та зібрати необхідний пакет документів. Це також не буде на заваді при потребі тимчасово прихистити дитину під час війни.

?Про сімейні форми виховання, їхні відмінності, а також алгоритм прийняття дитини в сім’ю – читайте тут https://uni.cf/3nQifco і тут https://uni.cf/3AHSwdQ

Джерело: UNICEF Ukraine


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь