A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

«Спрощенці» Рівненщини додали бюджетам територіальних громад понад 415 мільйонів гривень

Дата: 13.06.2022 17:08
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

У січні-травні 2022 року до місцевих бюджетів області надійшло  415,2 млн грн єдиного податку. Сума залученого громадами єдиного податку на 15,4 відсотка перевищує минулорічні показники за аналогічний період.

Найбільшу суму надходжень єдиного податку до бюджетів громад сплатили підприємці-фізичні особи. Їх внесок  – 330,3 млн грн єдиного податку. Юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів майже 58,4 млн грн цього платежу. За цей же час сільськогосподарські товаровиробники поповнили бюджети  на 26,5 млн грн єдиного податку.

У податковій службі нагадують, що єдиний податок зараховується до місцевого бюджету. Тобто, використовується органами місцевого самоврядування для забезпечення функціонування об’єктів критично важливої інфраструктури. А це означає, що кожен платник долучаються до спроможності громад самостійно фінансувати видатки для вирішення соціально-економічних питань розвитку, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Рівненській області. Тож,  податківці  просять усіх платників, котрі провадять діяльність, своєчасно перераховувати передбачені законом податки до бюджетів усіх рівнів. 

Нагадаємо, що представникам підприємництва податкова служба пропонує  зручний та сучасний дистанційний формат спілкування та звітування через Електронний кабінет.

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь