A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Рівненщина: до бюджетів усіх рівнів надійшло майже 3 мільярда гривень ПДФО

Дата: 10.06.2022 15:35
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

За січень – травень  2022 року бізнес-спільнота Рівненщини сплатила до зведеного бюджету 2 млрд  965,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб. З них 622,7 млн гривень ПДФО перераховано до державного бюджету України, відповідно місцеві громади отримали 2 млрд 342,5 млн гривень.

За словами в.о. начальника Головного управління ДПС  у Рівненській області Владислава Грабового,  незважаючи на важкий для всієї країни період, у порівнянні з відповідним періодом минулого року спостерігається  зростання надходжень ПДФО до бюджетів усіх рівнів на 21,7 відсотка. У цифрах - це  додатково майже 529 млн гривень. Такий ріст надходжень зумовлений, насамперед, відповідальним ставленням роботодавців до виконанням своїх зобов’язань щодо виплати заробітної плати.

«В умовах воєнного стану сплата податків – це вияв справжнього патріотизму, відданості та любові до своє країни, - наголошує Владислав Грабовий. - Тому повна легалізація всіх без винятку робочих місць має бути в пріоритетах керівників органів місцевої влади, представників бізнес спільноти та  всіх мешканців територіальних громад.». Податок на доходи фізичних осіб залишається бюджетоутворюючим для місцевих громад.

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь