A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулося третє пленарне засідання двадцять першої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 20.05.2022 21:34
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

20 травня 2022 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулося третє пленарне засідання двадцять першої сесія Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання.

На сесії зареєструвалось 15 із 22 депутатів та сільський голова, тож кворум було дотримано. У роботі сесії взяли участь начальник відділу земельних ресурсів, благоустрою та природокористування Лариса Сімчук та начальник відділу соціального захисту населення Олександр Круліковський.

До порядку денного включено 11 питань, які були попередньо розглянуті та погоджені на засіданнях профільних комісій сільської ради та рекомендовані на розгляд пленарного засідання сесії.

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Юлії Карпець, Юрія Савчука та Оксани Сиротинської.

Фото без опису

Під час пленарного засідання ухвалено рішення щодо створення добровільного формування цивільного захисту Малолюбашанської територіальної громади. Затверджено Положення про зазначене добровільне формування та призначено керівника та заступника керівника формування.

Внесено зміни до рішення сесії від 28 травня 2021 року «Про призупинення діяльності Мащанського закладу дошкільної освіти «Загадка» з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області».

Фото без опису

Затверджено Переліки першого та другого типів об'єктів оренди комунальної власності Малолюбашанської сільської ради  у новій редакції.

Фото без опису

З метою створення належних умов для забезпечення життєдіяльності внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, у зв’язку із введенням воєнного стану на сесії ради затверджено Програму з підтримки та соціального захисту внутрішньо переміщених осіб в Малолюбашанській сільській раді на 2022 -2023 роки.

В ході роботи сесії внесли зміни до Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської  сільської ради на 2022 рік та до сільського бюджету на 2022 рік.

Фото без опису

Одноголосно було підтримано рішення про надання матеріальної допомоги на лікування жителям громади. 

Депутатами прийнято рішення щодо надання частини щорічної основної відпустки сільському голові.

Фото без опису

Також депутати надали в оренду ФГ «Агротех-Р» земельні ділянки сільськогосподарського призначення із земель запасу комунальної власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Рішення прийняте на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану». Усі земельні ділянки надані на умовах оренди лише на 1 рік без переважного права орендаря на поновлення та/або укладання договору на новий строк. Депутати встановили орендну плату за користування земельними ділянками відповідно до закону на рівні 5%, яка вираховується від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Рівненській області, яка складає 21938 грн./га.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь