A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 19.05.2022 15:47
Кількість переглядів: 1161

Фото без опису

19 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради. 

Начальник фінансового відділу Наталія Морозюк проінформувала присутніх про виконання бюджету Малолюбашанської сільської територіальної громади за перший квартал 2022 року.

Фото без опису

На засіданні члени виконкому затвердили перелік продуктів харчування, за кошти місцевого бюджету для надання натуральної допомоги громадянам із числа внутрішньо переміщених у 2022 році, з розрахунку на одну сім’ю, а також акти на списання продуктів харчування та гуманітарної допомоги, які вже були надані для внутрішньо переміщених осіб.

З метою належної організації заходів, виконавчий комітет сільської ради затвердив план заходів щодо підготовки та відзначення Міжнародного дня захисту дітей у 2022 році.

Фото без опису

Внесено зміни до рішення від 21 січня 2021 року № 9 «Про затвердження плану реформування системи інституційного догляду і виховання дітей у Малолюбашанській сільській раді на 2021-2026 роки» та сформовано робочу групу з питань реформування системи інституційного догляду і виховання дітей у Малолюбашанській сільській раді.

Фото без опису

Члени виконкому схвалили рішення про створення комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших об’єктів, встановлення пам’ятних знаків на території Малолюбашанської сільської ради.

Окрім того, виконком затвердив присвоєння поштової адреси об’єкту нерухомого майна - приміщенню насосної станції з водонапірною башнею, яка розташована в с. Мала Любаша.

Фото без опису

З метою організації проведення евакуаційних заходів на території Малолюбашанської сільської ради у випадку загрози або виникнення надзвичайної ситуації воєнного характеру рішенням виконкому створено приймальні пункти евакуації.

Також, затверджено низку зведених кошторисних розрахунків вартості об'єктів будівництва, зокрема:

- на поточний ремонт захисної споруди цивільного захисту Мащанського ліцею Малолюбашанської сільської ради Рівненського району Рівненської області;

- на поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Омеляненка в с. Мирне Малолюбашанської сільської ради Рівненського району;

- на поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Вишнева в с. Новий Берестовець Малолюбашанської сільської ради Рівненського району;

- на поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Південна в с. Лісопіль Малолюбашанської сільської ради Рівненського району;

- на поточні ремонти вуличного освітлення.

Кошторис з надання послуг  по благоустрою населених пунктів (зрізання аварійних та пошкоджених дерев, розкряжування) на території  Малолюбашанської сільської ради.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 15 питань порядку денного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь