A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Понад 22 млн гривень податку на нерухоме майно надійшло до місцевих бюджетів Рівненщини

Дата: 19.04.2022 11:18
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Владислав Грабовий, до бюджетів територіальних громад за три місяці поточного року надійшло 22,1 млн гривень податку нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, що на 0,8 млн грн перевищує надходження відповідного періоду минулого року.

Переважну частину надходжень податку на  нерухомість отримано від юридичних осіб, які перерахували 20,2 млн грн,  Фізичні особи – власники нерухомості спрямували до бюджетів територіальних громад 1,9 млн гривень.

Нагадуємо, що платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об’єктів житлової та нежитлової нерухомості.

За об’єкти житлової нерухомості податок для фізичних осіб розраховується за площу, що перевищує для квартир –  60 кв. метрів, житлових будинків –120 кв. метрів, різних типів житлової нерухомості, в тому числі їх часток –180 кв. метрів.

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що провести звірку нарахування та сплати податку на нерухоме майно громадяни можуть звернувшись до Центрів обслуговування платників

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь