A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Увага! Інформація щодо роботи відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області

Дата: 01.04.2022 09:42
Кількість переглядів: 332

Відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області знаходяться у зоні активних бойових дій і не мають можливості виконувати свої функції в повному обсязі. Внаслідок військової агресії рф було зруйновано окремі приміщення робочих органів Фонду в області, інші знаходяться під постійними обстрілами.

Попри це, працівники управління виконавчої дирекції Фонду в Харківській області та його відділень змогли відновити роботу задля фінансування лікарняних і декретних допомог та здійснення страхових виплат:

? управлінням та відділеннями завершено фінансування лікарняних і декретних допомог за листками непрацездатності, які були включені роботодавцями у заяви-розрахунки, прийняті Фондом з 04 по 22 лютого (84%):

- на допомоги по тимчасовій непрацездатності направлено 55,5 млн грн;

- допомоги по вагітності та пологах – 10,8 млн грн;

? відділення наразі завершують фінансування щомісячних страхових виплат для 12 360 потерпілих на виробництві Харківщини і їх родин – на рахунки потерпілих надійшло вже 31,9 млн гривень виплат, упродовж двох наступних днів буде також профінансовано страхові виплати на суму 14,5 млн грн, медичні та соціальні послуги – на суму 0,2 млн грн;

? також, попри технічні труднощі, фахівці управління в Харківській області провели перерахунок щомісячних страхових виплат, внаслідок чого середній розмір такої виплати було збільшено на 526,28 гривні – підвищені виплати потерпілі та їх сім’ї отримають вже у квітні.

Водночас, ми ще продовжуємо налагоджувати роботу і можливість проведення фінансування окремими відділеннями управління в Харківській області: на жаль, Дергачівське, Чугуївське та Ізюмське відділення наразі не мають можливості провести прийом заяв-розрахунків.

Через часту неможливість фахівців прибути на робоче місце, ми ще працюємо над можливістю налаштування роботи гарячої лінії управління.

Ви можете слідкувати за станом фінансування онлайн у телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund – ми щоденно оновлюємо інформацію про стан виплат за тегами #фінансування_оперативно і #фінансування_страхувальників.

За консультаціями щодо страхових виплат і оплати лікарняних потерпілі на виробництві, члени їх сімей, застраховані особи та страхувальники міста Харкова та Харківської області тимчасово можуть звертатись за номером +38 050-303-76-91 (будь ласка, обмежте дзвінки робочим часом. У разі відсутності зв’язку ви також можете надіслати своє запитання у месенджері Viber).

Пресслужба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь