A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 02.03.2022 09:47
Кількість переглядів: 279

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020р. №1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013р. №631 і від 11 жовтня 2016р. №710».

Відділ освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради (надалі Замовник) оприлюднює обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості та/або бюджетного призначення предмета закупівлі : Код за ДК 021:2015 - 15110000-2 М'ясо –(Стегно свинне без кістки, охолоджене – 800 кг.; філе  куряче, охолоджена – 2200кг).

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: переговорна процедура , https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2022-02-23-001996-c.

Обгрунтування застосування переговорної процедури закупівлі ( посилання на експертні, нормативні та інші документи, що підтверджують наявність умов застосування процедури закупівлі): підставою для обрання саме цієї процедури є Закон України «Про публічні закупівлі» ( із змінами), а саме п.1 ч.2 ст.40 – якщо було двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково              (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій по предмету закупівлі, код ДК 021:2015- 15110000-2 М’ясо, ЛОТ №2 – 15112130-6-Курятина (філе куряче, охолоджене) ( ідентифікатори закупівель - https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2022-01-12-002380-a  https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2022-01-31-001464-c)

Категорія Замовника - згідно п.3 ч.1 ст. 2 ЗУ "Про публічні закупівлі" (юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади).

Мета проведення закупівлі: Потреба у закупівлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах та  дошкільних закладах . Придбання даного продукту дозволить забезпечити повноцінний розвиток дитячого організму завдяки виконанню норм харчування.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі.

М’ясо свинини ( стегно свинне без кістки), охолоджене - 800 кг,  великий шматок, без великої кількості жиру, без кісток. Не допускається дрібні шматки та обрізки. Без домішок, сторонніх добавок. Запах та колір властивий доброякісному м'ясу без сторонніх запахів. Споживче пакування : загорнуте в  поліетиленову плівку, розфасоване в картонні ящики. Супроводжувальна документація : Документи що підтверджують якість та  безпечність товару (Товарно-транспортна накладна, сертифікат відповідності, ветеринарне посвідчення, документи, що підтверджують наявність  впровадженої системи НАССР  у Учасника.) Споживче пакування 2.5 – 10 кг.

Філе куряче -2200 кг, охолоджене, повинно бути очищеним, добре вимите, не ушкодженим, цілим, без сторонніх запахів. Рожевого кольору. Повинно бути добре обезкровленим, без плям, синців, поривів. Запах характерний для даного виду птиці. Споживче пакування: Паперові ящики обгорнуті у поліетиленову плівку.

Супроводжувальна документація: Документи що підтверджують якість та  безпеченість товару (Товарно-транспортна накладна сертифікат відповідності, ветеринарне посвідчення, документи, що підтверджують наявність системи НАССР  у Учасника. Споживче пакування 2.5 – 10 кг.

Постачання продуктів здійснюється у відповідності до наказу Міністерства освіти і науки України та Міністерства охорони здоров'я від 17.04.2006 N 298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах».

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Загальна кількість необхідного до закупівлі обсягу м’яса сформована виходячи із його обсягів, спожитих загальноосвітніми навчальними закладами, дошкільними освітніми закладами, що знаходяться у підпорядкуванні замовника, за 2021 рік. Очікувана вартість предмета закупівлі передбачена кошторисом та річним планом закупівель на 2022 рік, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар. Відповідно до розрахунків вартості м’яса проведених у відповідності до ч. 4 ст. 4 Закону України «Про публічні закупівлі» шляхом ринкових консультацій з метою аналізу ринкової ціни на товар, з урахуванням видатків замовника, очікувана вартість процедури закупівлі складатиме 351200 грн. з ПДВ. Ціна за одиницю товару перебуває в межах діапазону показників, актуальних на момент оприлюднення закупівлі, ринкових цін на відповідний вид м’яса на території України. Розрахунок очікуваної вартості предмету закупівлі з урахуванням роз’яснень Мінекономіки Щодо розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі № 3301-04/34980-06 від 20.08.2019 р. та Щодо передумов здійснення закупівель № 3304-04/55366-06 від 10.09.2020 р. і Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, здійснювався замовником шляхом моніторингу середньоринкових цін на відповідний вид м’яса при плануванні відповідної закупівлі. Замовником здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни товарів, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі на сайтах постачальників, в електронному каталозі, в електронній системі закупівель “ProZorro” щодо аналогічних закупівель, проводились ринкові консультації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора