A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулась шістнадцята сесія Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 18.02.2022 22:27
Кількість переглядів: 816

Фото без опису

18 лютого 2022 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулася шістнадцята сесія Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання.

На сесії зареєструвалось 21 із 22 депутатів та сільський голова, тож кворум було дотримано. У роботі сесії також взяли участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Василь Корейчук, головний спеціаліст (юрисконсульт) Лілія Тарасюк та начальник відділу земельних ресурсів, благоустрою та природокористування Лариса Сімчук.

Перед початком роботи сесії привітали депутатів Оксану Сиротинську, Василя Свинарського та Володимира Романюка, які святкували у міжсесійний період свої Дні народження.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

До порядку денного включено 57 питання, які перед цим були розглянуті на засіданнях постійних комісій.

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Анатолія Наумця, Тетяни Демчук та Ігоря Гончарука.

Фото без опису

Одним з питань порядку денного було питання про звіт Малолюбашанського  сільського голови про виконання Програми економічного та соціального  розвитку Малолюбашанської сільської ради за 2021 рік, під час розгляду якого Світлана Ковальчук підбила підсумки роботи сільської ради за минулий рік, а саме: детально ознайомила з обсягами фінансування, зупинилась на питаннях економічного розвитку громади, соціального захисту населення, розвитку галузей освіти, культури, медицини, спорту та ін.

Фото без опису

На засіданні сесії затверджено звіт щодо виконання сільського бюджету за 2021 рік: за доходами – в сумі 61269136,83 грн, у тому числі по загальному фонду бюджету – 58913378,90 грн, по спеціальному фонду бюджету – 2355757,93 грн; за видатками в сумі 69 715 584,51 грн, в тому числі по загальному фонду бюджету – 60 271 777,98 грн, по спеціальному фонду бюджету –  9 443 806,53 грн.

Фото без опису

Депутати прийняли рішення про дострокове припинення повноважень заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Петра Корнійчука, згідно з його особистої заяви та внесли зміни до рішення сільської ради від 06.12.2021 року № 322 «Про затвердження структури, загальної чисельності апарату Малолюбашанської сільської ради та її виконавчих органів».

Наталія Морозюк, начальник фінансового відділу ознайомила присутніх із проєктами програм створення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних  ситуацій на 2022-2024 роки та організації громадських робіт на 2022 рік.

В ході роботи сесії депутати внесли зміни до рішення сільської ради від 22.12.2020 року №28 «Про Програму фінансової підтримки  комунального некомерційного підприємства «Малолюбашанський центр первинної медико-санітарної допомоги Малолюбашанської сільської ради Рівненської області» на 2021-2022 роки», до програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської  сільської ради на 2022 рік та до сільського бюджету на 2022 рік.

Депутати одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування та поховання 49 жителям громади.

Розглянули депутати рішення про внесення змін до складу виконавчого комітету. Зі складу виконавчого комітету виводиться Петро Корнійчук, а вводяться до складу виконкому Тетяна Мельник, приватний підприємець, Ніна Ващук, пенсіонер, жителька села Мирне, Дмитро Артюх, тренер-викладач Костопільської ДЮСШ та Петро Озарчук, начальник 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області. Депутати рішення підтримали одноголосно.

Було внесено зміни до рішення сесії Малолюбашанської сільської ради від 05 червня 2018 р. №115 «Про створення узгоджувальної комісії для вирішення земельних спорів при виконавчому комітеті Малолюбашанської сільської ради» та до рішення від 04 вересня 2020 р. №749 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб'єкта оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок». 

Прийнято рішення про забезпечення безкоштовним харчуванням в Малолюбашанській гімназії Малолюбашанської  сільської ради учня 1 класу з сім´ї внутрішньо переміщених осіб.

Рішенням сільської ради перейменовано Малолюбашанську місцеву пожежно-аварійну команду Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області на місцеву пожежно-рятувальну команду Малолюбашанської сільської ради.

Також, прийнято рішення про оренду комунального майна Малолюбашанської сільської ради.

Традиційно, велика кількість питань стосувалася сфери земельних відносин.

Загалом, засідання шістнадцятої сесії восьмого скликання сільської ради пройшло злагоджено та організовано.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь