A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 26.01.2022 15:00
Кількість переглядів: 743

Фото без опису

25 січня відбулося засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради, яке пройшло під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук. 

Тетяна Алексійчук, секретар сільської ради, проінформувала присутніх про виконання делегованих повноважень відповідно ст.38 п.1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян, які надійшли до виконавчого комітету протягом  2021 року.

На засіданні було затверджено план заходів щодо створення безбар’єрного простору в Малолюбашанській громаді на 2022 -2023 роки.

Фото без опису

Члени виконавчого комітету заслухали в.о.начальника відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради Олену Чечотенко «Про організацію харчування в закладах освіти Малолюбашанської сільської ради».

Затверджено склад комісії з питань захисту прав дитини, адміністративної комісії при виконавчому комітеті Малолюбашанської сільської ради, а також створено комісію з розгляду та погодження пропозицій щодо проведення вибіркової санітарної та суцільної рубок лісу.

Внесено зміни до рішення виконавчого комітету № 56 від 12 березня 2021 року «Про зрізання небезпечних дерев, що створюють аварійну ситуацію на території Малолюбашанської сільської ради» та надано дозвіл на зрізання аварійного дерева на вулиці Молодіжній, с. Маща.

Також, на засіданні були прийняті рішення «Про функціонування корпоративної  електронної пошти виконавчого комітету  Малолюбашанської сільської ради» та «Про закріплення та встановлення порядку використання легкового автотранспорту Малолюбашанської сільської ради».

Всього члени виконавчого комітету розглянули 10 питань порядку денного.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь