A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Податкова амністія: захист інформації, зазначеної в декларації

Дата: 20.01.2022 16:44
Кількість переглядів: 124

Триває  кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування громадянами активів, які належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори.

Законодавчо передбачено, що відомості, які надані платниками у відповідних одноразових (спеціальних) добровільних деклараціях та доданих до них документах, є конфіденційною інформацією та не підлягають розголошенню без письмової згоди декларанта. Винятком є випадки за ознаками злочину , коли це прямо передбачено законами або рішенням суду.

Одноразові добровільні декларації, а також інформація, зазначена в них, не може бути використана в розслідуваннях та/або перевірках стосовно декларанта, а також як докази у кримінальних провадженнях, справах про адміністративні правопорушення, цивільних та адміністративних справах.

З боку контролюючих органів здійснюватиметься лише камеральна перевірка щодо виявлення арифметичних та логічних помилок впродовж 60 календарних днів, які настають за днем подання декларації.

У разі виявлення помилки або неточності заповнення декларації, платника буде поінформовано та запропоновано виправити помилки. Після цього громадянин матиме 20 календарних днів для подання уточнюючої декларації.

Але, у разі якщо платник відмовляється це робити, то декларація просто буде вважатися не прийнятою.

Джерело: Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь