A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Творчі марафони накопичень

Дата: 17.01.2022 16:41
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

?Сьогодні розглянемо з вами такі варіанти марафонів, які дозволяють залучити ваш творчий потенціал для створення накопичень:

????Скарбничка «365 днів на мрію»
Є декілька варіантів використання цього методу. Можна видрукувати спеціальний план на аркуші паперу. Кожного дня відкладати певну суму та викреслювати значення. До прикладу, у перший день року відкладаємо 1 гривню, у другий - 2 гривні, у третій – 3 гривні. І так до кінця року. В останній день року потрібно відкласти 365 гривень. Можна купити готову скарбничку зі значеннями від 1 до 365. Кожного дня ви самостійно обираєте суму, яку відкладаєте, в довільному порядку. І також викреслюєте значення. Таким чином за рік ви можете накопичити 66 795 гривень.

????Метод «Конверт»
Метод схожий на попередній. Для виконання завдання потрібно 52 конверти. На них потрібно вказати довільні суми в залежності від можливостей та кінцевої мети. Якщо вам подобається творчість, можна написати на конвертах мотиваційні вислови та цитати. Потрібно кожного тижня витягнути зі стопки один конверт та відкласти суму зазначену на ньому.

????«Погодний марафон»
Цей творчий спосіб накопичити кошти ми зустріли в мережі Instagram. Японський режисер Міядзакі Хаяо сказав: «Натхнення можна знайти навіть у прогнозі погоди». А ми зможемо знайти у прогнозі погоди спосіб накопичення грошей. Яким чином?

?????Автор методу пропонує звернути увагу на значення температури та еквівалентну суму відкладати на заощадження. При чому немає значення чи на дворі +7С чи -10С. До прикладу, сьогодні термометр показує температуру +12С, тому відкладаємо 12 гривень. Варіацій в цьому методі безліч. Як завжди все залежить від ваших можливостей. Можна обирати валюту, суму, періодичність відрахувань (кожного дня чи раз на тиждень).

Джерело: Національний проєкт з фінансової грамотності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь