A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Зимова казва у "Вишиванці"

Дата: 10.01.2022 14:52
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

Зимова казка у "Вишиванці" завжди особлива. А як же по-іншому? Бо ж діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати й заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, влади й громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки й сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

Фото без опису

Це добре розуміє наш власник та засновник Малолюбашанська сільська рада в особі сільського голови Світлани Андріївни. Так і в цей рік на день Святого Миколая дошкільнятам подаровано різноманітні іграшки та розвивальні ігри. За кошти сільської ради були закуплені новорічні подарунки дітям.

Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні й розуміння важливості дошкільного виховання.

А ще ми дуже вдячні нашим спонсорам. Які не зраджують Новорічним традиціям вже чотири роки поспіль. Так і цей рік до нас навідалися добрі чарівники із подарунками з "Ліспромсервіс ЛТД". Наші дітки подарували для фірми два Різдвяні ангели, як вдячність за турботу про наш садочок.

Фото без опису

Фото без опису

В народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю.

Фото без опису

Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають

Фото без опису

Директор ЗДО "Вишиванка"

Юлія ЯНЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь