A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Звички, які допоможуть накопичити гроші в новому році

Дата: 10.01.2022 14:46
Кількість переглядів: 240

Фото без опису

Розпочинаємо новий рік. В цей час нам пропонують пройти багато різноманітних тренінгів та програм. Вони обіцяють нам змінити наше життя назавжди. Адже кожного року ми віримо, що все зміниться на краще. І ми виконаємо все, що запланували. Але статистика свідчить про те, що близько 80% перестають виконувати те, що обіцяли собі, приблизно через місяць.

 

Що ж можна зробити в такому випадку?

Цього місяця пропонуємо вам добірку різних марафонів, які можна зробити в цьому році. Перетворіть процес накопичення грошей в цікаву гру. Такий формат також дає можливість поступово змінити власні звички. Починаємо.

 

Марафон «накопичення щодня».

Ідея в тому, щоб визначити, яку суму коштів щодня ви готові відкладати. Це залежить від ваших бажань та можливостей. До прикладу, можна відкладати 10 грн на день. За цілий рік таким чином можна назбирати 3650 грн. Але це ж яке треба мати терпіння та дисципліну, скажете ви? Погодимося. В такому випадку можна скористуватись сервісом «Скарбничка» на вашій платіжній картці. Він дозволяє встановити розмір та періодичність відрахувань і робить це автоматично.

 

Щоб спростити завдання можна також робити відрахування раз у тиждень. Для того, щоб візуально зафіксувати успіх, можна використовувати красиву скарбничку. Створити її разом із сім’єю. Коли ми розповідаємо про свої цілі та плани іншим – це стимулює нас виконати все. Підтримка рідних важлива.

 

Можна також створити яскравий трекер звичок, де ви будете відмічати накопичену суму та відрахування. В мережі є можливість звантажити безплатно вже готові трекери накопичень на рік. Обирайте те, що вам більше сподобається.

Цілком можливо, що робити це цілий рік ви не налаштовані. Але, вважаємо, що на місяць таку практику цікаво запровадити.

Джерело: Національний проєкт з фінансової грамотності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь