A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Книги про заощадження

Дата: 05.01.2022 16:42
Кількість переглядів: 280

????В сучасному світі неможливо почуватись впевнено без знань з економіки та фінансів. Важливим навичками заощаджень та поводження з грошима навчають навіть маленьких дітей.

?????????Автори книжок – досвідчені економісти, підприємці, інвестори діляться з читацькою аудиторією своїм досвідом, знаннями та мотивують читачів на усвідомлене планування свого бюджету, створення заощаджень на майбутнє та фінансово забезпечене сьогодення.

?Популярні книги з економіки та фінансів займають міцну позицію не полицях книжкових магазинів.
А для всіх нас це просто книжки, які допомагають на практиці управляти власними фінансами про гроші та правила поводження з ними.
????Радимо вам декілька книжок про фінанси та заощадження.

????Книга «Шлях до фінансової свободи. Bаш перший мільйон за сім років»
????Автор Бодо Шефер - німецький письменник, фінансовий коуч та успішний підприємець.
Ця книжка - світовий бестселер, який є алгоритмом дій, що допоможе покращити рівень життя та досягти фінансової стабільності.

????Вона корисна тим, що розглядає питання фінансової стабільності комплексно. Перша частина книги присвячена міркуванням про психологію сприйняття грошей, а саме можливості зосередитися на цілях та взяти на себе відповідальності за їх досягнення. Автор звертає увагу на існування обмежуючих рамок, які ми ставимо собі на шляху до успіху, та подоланню психології бідності, яка притаманна більшості людей.

??Друга частина книги пропонує конкретні практичні методики заощадження, утримання та примноження коштів. Поради застосування нових правил у своєму щоденному житті.
Книга «Шлях до фінансової свободи. Ваш перший мільйон за сім років» є світовим бестселером. Наведені в ній методики отримали схвальні відгуки від тисяч читачів в Україні та у всьому світі.

????Книга «Сучасна теорія грошей»
????Автор - Рендал Рей
Книга дає можливість читачу поглянути по-новому на процеси створення грошових систем у світі ту роль, яку посідає валюта в цих процесах. Автор викладає матеріал в дуже зручному для читача форматі і якщо вам цікаво зрозуміти, як насправді працюють та примножуються гроші читайте цю книгу.

????Книга «Як говорити з дітьми про гроші»
????Автор – Рон Лібер
Чи є у вашій родині звичка розмовляти з дітьми про гроші? Але ж це дуже важливо для формування навичок заощадження. Саме таке спілкування є чудовою можливістю прищепити дитині цінності, які є за межами матеріальних стосунків - щедрість, допитливість, дбайливість, терпіння та ощадливість.

????Часто у батьків чи викладачів навчальних закладів виникають питання: у якому віці вже потрібно говорити про гроші? Як батькам визначити й пояснити дитині, що таке «забагато» або «достатньо»?

????Автор книги розповідає, як саме розмовляти про кишенькові гроші, пояснити що таке підробіток, покупки, а також про уміння заощаджувати, ділитися й витрачати.

????Книги з фінансів дозволяють зрозуміти своє ставлення до грошей, оцінити власний бюджет та спосіб заощадження коштів і методи їх перерозподілу власними силами. Все це покращить якість життя.

????Фінансова грамотність — це дуже важливо в житті не тільки дорослої людини, а й у дитячому віці.

Джерело: Національний проєкт з фінансової грамотності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь