A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Як знайти додаткове джерело заробітку?

Дата: 05.01.2022 16:38
Кількість переглядів: 175

????Ви вже провели аналіз власного бюджету, оптимізували витрати, але коштів все одно не вистачає. Або вам потрібні додаткові кошти для нових фінансових цілей. В цьому разі доцільно шукати додаткові джерела доходів. Наступні кроки допоможуть вам це зробити:

????Потрібно поставити фінансову мету. Прорахуйте свій бюджет і з’ясуйте, якої саме суми вам не вистачає для життя вашої мрії (фінансової цілі).

????Попросіть про підвищення заробітної плати за основним місцем роботи. Якщо такої можливості зараз немає, вирішіть, скільки часу ви готові виділити для додаткової праці. Але потрібно враховувати стан вашого здоров’я та можливості. На відпочинок та відновлення теж потрібен час.

????Оберіть вид діяльності, який дозволить вам додатково заробити кошти. Проведіть аудит ваших знань та навичок. Зверніть увагу на те, що у вас добре виходить.

????Зверніться на сайти з пошуку роботи, де можна запропонувати свої послуги. Варто також спитати у найближчого оточення, чи не потрібні їм ваші послуги. Використовуйте сайти та майданчики для фрілансерів із пропозиціями підробітку.

??Пам’ятайте, що шахраї можуть також ошукати вас під час пошуку додаткової роботи. Тому, уважно перевіряйте інформацію про роботодавця, і не погоджуйтесь одразу на пропозиції отримати гроші легко та швидко.

?Багато сайтів пропонують велику грошову винагороду за просту роботу. Часто це обман, тому що компанія не може працювати зі збитками. Легка робота і коштує небагато. Не можна переказувати будь-які гроші для того, щоб почати працювати. Обманом може стати безкоштовний випробувальний термін або тестове завдання без оплати. В такому разі ви виконаєте роботу, а кошти не отримаєте.

????Знайдіть те, що вам подобається, й отримуйте додаткові кошти. І, можливо, ваш сьогоднішній підробіток стане основою успішної кар'єри у майбутньому.

Джерело: Національний проєкт з фінансової грамотності


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь