A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

КНП "Малолюбашанський центр ПМСД" отримало три програмно-апаратні комплекси для телемедицини

Дата: 05.01.2022 12:32
Кількість переглядів: 275

Фото без опису

КНП "Малолюбашанський центр ПМСД" отримало три програмно-апаратні комплекси для телемедицини IDIS2GO. Медичне обладнання з функцією телемедицини придбано завдяки співфінансуванню коштів місцевого бюджету, обласного та державного бюджетів.

Програмно-апаратний комплекс для телемедицини – це портативний, телемедичний програмно-апаратний комплекс, що забезпечує діагностику функцій та періодичний нагляд за пацієнтом в процесі лікування або реабілітації.

Фото без опису

Фото без опису

Даний пристрій призначений для збору, передачі та зберігання інформації про показники діяльності (фізіологічні параметри) організму пацієнта, а саме: вимірювання артеріального тиску, електрокардіографічне дослідження, частота серцевих скорочень, вимірювання функцій дихання, вимірювання насиченості крові киснем, частоти пульсу, вимірювання температури тіла, проведення фото зйомки та аудіо запису.

Сімейні лікарі відтепер з робочого місця можуть консультуватися з профільними спеціалістами (пульмонологом, ендокринологом, кардіологом, дерматологом), що суттєво покращить якість надання медичних послуг.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь