Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Способи, як можна інвестувати в себе

Дата: 30.12.2021 15:22
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

Цей вислів належить Уоррену Баффету і він має рацію. Ви та людина, яка завжди буде з вами, щоб там не сталося. Тому, якщо у вас поки що немає мільйона, щоб можна було вільно його інвестувати, потрібно подбати про себе. Адже саме ви зможете заробити ці кошти, якщо будете турбуватись про себе.

 

Пропонуємо розглянути декілька способів, як можна інвестувати в себе:

 

Освіта. Нові знання дозволяють нам більше заробляти, почуватися більш впевненим та отримувати від життя в цілому більше. Концепція life-long learning (безперервне навчання) виникла, як відповідь на постійні зміни в сучасному суспільстві. Раніше, в більшості випадків, можна було здобути освіту в університеті, і періодично підвищувати кваліфікацію. Наразі, зі швидким темпом розвитку сучасних технологій, людині треба встигати адаптуватися до цього. А для цього необхідно постійно покращувати свої знання та навички. Друга вища освіта, курси, майстер-класи – вибір дуже великий. Частина з них є безкоштовними. Тож, не зволікайте, і знайдіть те, що вам до вподоби. Під час навчання також можна познайомитися з новими людьми та знайти однодумців.

 

Здоров’я. Щоб мати гарну працездатність треба підтримувати свій організм в тонусі та дбати про власне здоров’я. Зверніть увагу на наявність у вас шкідливих звичок. Вони часто призводять до марних витрати та погіршують самопочуття. Якщо вчасно не вилікувати певну хворобу, то це може не тільки погіршити стан здоров’я, але і зробити фінансову прогалину у вашому бюджеті. Тому, періодичні медичні обстеження та профілактика хвороб захистять вас від несподіваних фінансових витрат.

 

Відпочинок. Так, ви вірно все зрозуміли. На нашу думку, без якісного відпочинку дуже складно продуктивно працювати. Все повинно бути збалансовано. Досить часто під час відпочинку до нас приходять нові ідеї. Відомі та фінансово успішні люди використовують правило 5 годин в тиждень. Лише одна година на день. Для чого вона їм потрібна: щоб призупинитись і поміркувати про свої цілі, оцінити ефективність дій, можливо виробити нову стратегію, читати та експериментувати з впровадженням нового. В наш час високих швидкостей дуже важливо мати час призупинитись.

Під час відпочинку також важливо приділяти час близьким. Хобі, прогулянки на природі, культурний відпочинок - все це додає яскравих барв у наше життя.

 

Досить гаяти час. Оберіть з переліку те, що готові втілити в життя саме зараз. Або поміркуйте над цим на вихідних. До речі, передноворічний час зазвичай використовують для планування на наступний рік. І саме зараз гарна можливість спланувати, які інвестиції в себе можна зробити в наступному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь