A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Мирненський заклад дошкільної освіти "Журавлик-2"

Дата: 21.12.2021 08:27
Кількість переглядів: 578

Мирненський заклад дошкільної освіти «Журавлик-2» вже 35 років поспіль відчиняє свої двері найменшим мешканцям таких сіл як Мирне, Данчиміст, Тихе та Моквин.

Заклад дошкільної освіти розрахований на 80 місць при умові функціонування 4-х груп. У закладі станом на 01.09.2022 рік функціонує 3 вікові групи: загального розвитку: молодша група – 1 (13 дітей), середня група – 1 (15 дітей), старша група – 1 (20 дітей). Всього вихованців у ЗДО – 49.

Керуючись ст. 19 Закону України "Про дошкільну освіту", постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів" від 13.09. 2017 року № 684 (зі змінами), відповідно до рішення виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради від 20.08.2020 124 та з метою приведення у відповідність облік дітей дошкільного віку (від народження до шести років) та створення належних умов для здобуття дітьми дошкільної освіти за закладом дошкільної освіти «Журавлик-2» закріплені такі села: с.Мирне, с.Данчиміст, с.Тихе, с.Моквин.

У штатному розписі закладу дошкільної освіти «Журавлик-2» передбачено 13,35 ставки працівників. На даний час вакантні посади відсутні.

 Освітня програма Мирненського закладу дошкільної освіти «Журавлик-2» Малолюбашанської сілької ради Костопільського району Рівненської області на 2022 - 2023 н.р.

 Звіт директора Мирненського закладу дошкільної освіти «Журавлик-2» Малолюбашанської сілької ради Костопільського району Рівненської області Мальованої Тетяни Ігорівни за 2020-2021 навчальний рік перед батьками, колективом та громадськістю

 Звіт директора Мирненського закладу дошкільної освіти «Журавлик-2» Малолюбашанської сілької ради Костопільського району Рівненської області Мальованої Тетяни Ігорівни за 2020-2021 навчальний рік перед батьками, колективом та громадськістю

 Розпорядження голови Рівненської ОДА - Рівненської ОВА від 30.08.2023 №404 "Про переоформлення ліцензій у сферах дошкільної та повної загальної середньої освіти"

 Положення про внутрішню систему якості освіти Мирненського ЗДО «Журавлик-2» Малолюбашанської сілької ради

 Адаптація дитини до дитячого садка

 Правила прийому дітей до ЗДО

 Правила поведінки здобувача освіти в закладі дошкільної освіти ЗДО "Журавлик-2"

 Пам`ятка для батьків, діти яких відвідують заклади дошкільної освіти під час карантину

 Що не можна приносити до дитячого садка

 Мова освітнього процесу в закладі

 Умови доступності Мирненського закладу дошкільної освіти «Журавлик-2»» для навчання осіб з особливими освітніми потребами

 Кадровий склад Мирненського ЗДО "Журавлик-2"

 Матеріально — технічне забезпечення

 Наказ директора від 05.09.2022 №26-о "Про заходи спрямовані на запобігання булінгу (цькування) в закладі дошкільної освіти «Журавлик-2»

 Порядок подання та розгляду (з дотриманням конфіденційності) заяв про випадки булінгу (цькування) в закладі дошкільної освіти «Журавлик-2»

 Порядок реагування на доведенні випадки булінгу (цькування) в ЗДО «Журавлик-2» та відповідальність осіб, причетних до булінгу (цькування)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь