A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Малолюбашанський заклад дошкільної освіти "Вишиванка"

Дата: 20.12.2021 09:23
Кількість переглядів: 612

Адреса: 35009, Україна, Рівненської обл., Рівненська р-н, cело Мала Любаша, вул. Молодіжна, 12.

Графік роботи п’ятиденний: з 8:30 – 17:30.

Навчальний рік у дошкільному закладі починається 1 вересня і закінчується 31 травня наступного року.

З 1 червня до 31 серпня (оздоровчий період) у дошкільному закладі проводиться оздоровлення дітей.

Організація освітнього процесу взакладі дошкільної освіти «Вишиванка» Малолюбашанської сільської ради здійснюється відповідно до:

  • ЗаконуУкраїни «Про освіту»;
  • ЗаконуУкраїни «Про дошкільну освіту»;
  • Міжнародної конвенції про права дитини;
  • Базового компоненту дошкільної освіти;
  • Програми виховання і навчання дітей "Українське дошкілля" та інших нормативно-правових актів;
  • Річного плану ЗДО, перспективних планів педагогів, затверджених директором та погоджених на засіданні педагогічною радою закладу дошкільної освіти «Вишиванка"

Розпочав свою роботу заклад дошкільної освіти «Вишиванка» 10 вересня 2013 року. В перший навчальний рік переступило поріг установи 47 дітей віком від 3 років.

До вересня 2019 року на обслуговуванні по здобутті дошкільної освіти перебувало три населених пункти: с.Мала Любаша, с. Борщівка, с. Лісопіль.

З першого вересня 2021 року за рішенням Малолюбашанської сільської ради від 14.05.2021 року №118 «Про закріплення за закладами дошкільної освіти території обслуговування»  заклад надає освітні послуги дітям від 3 років до 7-8 років, які є жителями села Мала Любаша.

На даний час в закладі дошкільної освіти виховується 33 дитини. Проектна потужність 35 дітей відповідно до ліцензії по наданні освітніх послуг.

Станом на 01 вересня 2022 року сформовано мережу з двох груп:

Веселка - середня -15 вихованців.

Водограй – старша - 18 вихованців.

Задля забезпечення освітньої діяльності та створення комфортних умов сформовано штат із 14 чоловік: директор - 1; педагогічні працівники - 4; обслуговуючий персонал - 9. Загальна кількість 10,6 штатних одиниць.

Вакантні посади станом на 01.12. 2022 року відсутні.

Пріорітетні напрямки роботи закладу:

-  формування здорової, гармонійно розвиненої особистості, здатної до творчої самореалізації на основі гуманізації освітнього процесу;
-  особистісно-орієнтована спрямованість педагогічного процесу співпраці і партнерства у взаєминах дітей, педагогів, батьків;
-  забезпечення умов для безперервної освіти і виховання, інтелектуального, фізичного та духовного розвитку особистості дитини;
-  співдружність, співпраця у роботі з сім’єю, громадськістю;
-  реалізація фізкультурно – оздоровчої технології.

Напрямки за освітніми лініями

Гордістю і особливістю закладу є функціонуючий басейн з підігрівом. Де один раз в тиждень проходять заняття з плавання. Відповідальні: інструктор з фізичної культури Федорець М.О., санітарно-гігієничній та медичний супровід – медична сестра старша Шиманська Н.Л.

 

Основне наша завдання: надати освітні послуги задля випуску з установи ЛЮДИНИ психологічностійкої, здорової, творчообдарованої особистості, конкурентноспроможньої в соціальному та освітньому середовищі, порядного, вихованого громадянина, патріота своєї землі та держави, люблячого сина чи донькі, готового прийти на допомогу ближньому та братам нашим меншим, з уміннями та навичками до збереження життя свого, собі-подібних та навколишнього середовища.

Дякуємо нашим батькам вихованців за довіру в наші турботливі руки найціннішого для вас- ваших дітей.

Управління закладом здійснює його директор

ЯНЧУК Юлія Валеріївна

Народилася 20.10.1980 року. Проживає в селі Мала Любаша, Рівненського району, Рівненської області.  Заміжня, виховує двох синів.

Загальний педагогічний стаж – 9  років.

2012 року закінчила Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім.академіка Степана Дем’янчука за спеціальністю «Практичний психолог та соціальний працівник».

2014 року закінчила Міжнародний економіко-гуманітарний університет ім.академіка Степана Дем’янчука за спеціальністю «Вчитель початкової школи та вихователь дітей дошкільного віку».

Працює над проблемною темою «Роль зображувальної діяльності у розвитку психологічних функцій дітей дошкільного віку».

Відповідальною за висвітлення та достовірність інформації є директор ЗДО «Вишиванка» Янчук Ю.В.

 Розпорядження голови Рівненська ОДА від 23.08.2018 №568 "Про ліцензування освітніх закладів області у сфері дошкільної, початкової, базової, повної загальної середньої освіти" 

 Розпорядження голови Рівненської ОДА від 30.08.2023 №404 "Про переоформлення ліцензії у сфері дошкільної та повної загальної середньої освіти

 Звіт директора закладу дошкільної освіти «Вишиванка» Малолюбашанської сільської ради Рівненської області Янчук Юлії Валеріївни перед батьками, колективом та громадськістю з питань статутної діяльності закладу у 2021-2022 навчальному році

 Звіт директора Малолюбашанського закладу дошкільної освіти «Вишиванка» Малолюбашанської сільської ради Рівненської області Янчук Юлії Валеріївни перед батьками, колективом та громадськістю з питань статутної діяльності закладу за підсумками 2022-2023 н.р.

 Освітня програма на 2022/2023 навчальний рік

 Структура та органи управління закладом дошкільної освіти «Вишиванка»

 Кадровий склад закладу дошкільної освіти "Вишиванка" 

 Мова освітнього процесу в ЗДО "Вишиванка"

 Матеріально-технічне забезпечення

 Правила прийому до закладу дошкільної освіти "Вишиванка" 

 Умови доступності закладу дошкільної освіти «Вишиванка» для навчання осіб з особливими освітніми потребами

Правила поведінки здобувача освіти в закладі дошкільної освіти «Вишиванка» Малолюбашанської сільської ради

 Показники компетентності дітей дошкільного віку за Програмою розвитку дітей дошкільного віку «Українське дошкілля» відповідно до «Методичних рекомендацій по внутрішній оцінці освіти в ЗДО» в закладі дошкільної освіти «Вишиванка» Малолюбашанської сільської ради за 2021/2022 навчальний рік



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь