A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання тринадцятої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 06.12.2021 21:25
Кількість переглядів: 1444

Фото без опису

06 грудня 2021 року під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук відбулася тринадцята чергова сесія Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання.

На сесії зареєструвалось 19 із 22 депутатів та сільський голова, тож кворум було дотримано. Сесія пройшла з дотриманням всіх санітарних вимог у період карантину в т.ч. і для органів місцевого самоврядування.

До порядку денного включено вісім питань, які перед цим були розглянуті на засіданнях постійних комісій.

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Володимира Романюка, Людмили Тарасюк та Вікторії Лукомської.

Фото без опису

Депутати внесли зміни до рішення сільської ради №311 від 19 листопада 2021 року “Про покладання обов'язків із вчинення нотаріальних дій, проведення державної реєстрації актів цивільного стану”.

Було заслухано та затверджено структуру, загальну чисельність апарату Малолюбашанської сільської ради та її виконавчих органів.

Фото без опису

Розглянули депутати рішення про внесення змін до складу виконавчого комітету. Зі складу виконавчого комітету виводяться Лілія Тарасюк, Олександр Курсик та Микола Мороз, а вводяться до складу виконкому Тетяна Алексійчук, Євгеній Олійник та Вікторія Полтаріна. Депутати рішення підтримали одноголосно.

Прийняли рішення про дострокове припинення повноважень заступника сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Олександра Круліковського.

Депутати підтримали, запропоновані сільським головою, кандидатури та затвердили на посадах: першого заступника сільського голови – Олександра Курсика, заступників сільського голови з питань діяльності виконавчого органу ради – Ігоря Цикуна та Василя Корейчука, які згодом приступлять до виконання своїх посадових обов'язків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

В процесі роботи також були внесені зміни сільського бюджету на 2021 рік.

Оскільки депутати доволі плідно попрацювали на засіданнях постійних комісій, то рішення на сесії приймались виважено і злагоджено.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь