A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання позачергової дванадцятої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 24.11.2021 19:00
Кількість переглядів: 817

Фото без опису

24 листопада 2021 року відбулося пленарне засідання позачергової дванадцятої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання під головуванням Малолюбашанського сільського голови Світлани Ковальчук.

На пленарне засідання позачергової дванадцятої сесії прибули 19 із 22 депутатів.

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Тетяни Каленчук, Олени Кондратюк та Тараса Стельмащука.

Фото без опису

Загалом, на пленарному засіданні позачергової дванадцятої сесії було розглянуто 8 питань порядку денного, які попередньо були розглянуті профільними постійними комісіями.

Фото без опису

Під час засідання на розгляд депутатів винесли питання про внесення змін до складу постійних комісій. Так, Тетяна Алексійчук вибула зі складу комісії питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, а головою цієї комісії затверджено Ігоря Гончарука. До складу постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту включено Аллу Лемешевську, а головою цієї комісії затверджено Лесю Озарчук.

Депутати внесли зміни до Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради, до сільського бюджету та затвердили перелік природоохоронних заходів для фінансування з сільського фонду охорони  навколишнього природного середовища Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису

На сесії сільської ради депутати одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 21 жителю громади. Загальна сума виділених коштів становить 36100 грн.

Окрім того, депутатами були прийняті рішення щодо матеріального стимулювання Малолюбашанського сільського голови та секретаря ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь