A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Світлій пам’яті Віктора Флоровича Талащука

Дата: 25.11.2021 09:01
Кількість переглядів: 1048

Фото без опису

25 листопада минає рік, як гірка звістка про непоправну втрату сколихнула нашу громаду - передчасно пішов із життя мудрий, вимогливий та справедливий керівник, порядний сім'янин, люблячий батько, дідусь та Людина з великої літери, Малолюбашанський сільський голова Віктор Флорович Талащук.  

Керівник із великим стажем, управитель за освітою, працелюб за натурою, який ніколи не пасував перед труднощами, згуртовував колектив і націлював його на поступ уперед. Він був тим керівником, який ніколи не скупився на добре слово, підтримку, не шкодував ні сил, ні часу, ні здоров’я, щоб втілити плани у життя. Завжди був на зв’язку, доступний, простий у спілкуванні, щирий і людяний. 

Віктор Флорович усе своє життя вирізнявся стійкістю характеру, принциповістю, силою духу, наполегливістю та патріотизмом. Був скромним, не любив хвалитися своїми успіхами, проте з гордістю розповідав про досягнення та успіхи громади. Порядність і чесність – були його найголовнішими рисами характеру.

І нехай минають роки, але світлий, добрий спомин про Віктора Флоровича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив, поважав, хто жив і працював поруч із ним, адже Людина живе доти, поки її пам’ятають.

Поминаємо усім колективом. Вічна пам’ять і Царство Небесне.

З глибоким сумом та скорботою колеги по роботі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь