A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Рівненщина: приріст надходжень податку на прибуток від підприємств, у статутному капіталі яких є частка держави, склав понад 250 відсотків

Дата: 24.11.2021 20:57
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

Як повідомила заступник начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Зоя Хоній, за десять місяців 2021 року державні унітарні підприємства та їх об’єднання, а також господарські товариства у статутних капіталах яких є частка держави, сплатили до зведеного бюджету 31,8 млн грн частини чистого прибутку, що на 19 млн грн перевищує надходження аналогічного періоду минулого року. Всього на обліку в податковій службі області перебуває 78 таких підприємств.

Нагадуємо, що  податковими (звітними) періодами для державних унітарних підприємств та їх об’єднань (які є платниками частини чистого прибутку (доходу)) є календарні: квартал, півріччя, три квартали, рік. Термін подання такими платниками до контролюючих органів Розрахунку, який розраховується наростаючим підсумком за календарні квартал, півріччя, три квартали – 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) періоду та Розрахунку, який розраховується наростаючим підсумком за рік – протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року відповідно до п.п. 49.18.2 п. 49.18 ст. 49 Податкового кодексу України.

Для господарських товариств з державною часткою у статутному капіталі податковим (звітним) періодом є календарний рік (незалежно від того, чи є вони платниками дивідендів на державну частку або частини чистого прибутку (доходу)) з поданням Розрахунку до 01 липня року, що настає за звітним згідно п.п. 49.18.7 п. 49.18 ст. 49 ПКУ та абзацу четвертого п. 49.19 ст. 49 ПКУ. 

https://rv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь