A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

На Рівненщині понад 4800 платників боргують перед місцевими бюджетами

Дата: 17.11.2021 09:06
Кількість переглядів: 202

Як повідомили в управлінні по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Рівненській області, суб’єкти господарювання та платники - фізичні особи заборгували до місцевих бюджетів Рівненщини 251,4 мільйонів гривень податкових платежів. Із загальної суми заборгованості 110,0 мільйонів гривень – це несплачені майнові податки.

Податківці наголошують, що недонадходження податків до місцевих бюджетів, накопичення боргу впливає як на  стабільність фінансової спроможності громад, на подальше фінансування їх програм соціально-економічного розвитку, так і  на імідж самого платника. Несплата заборгованих платежів, в свою чергу, тягне за собою нарахування пені та штрафних санкцій. До боржників застосовуються як застережні заходи (направлення податкової вимоги, самостійне визначення боржником джерел погашення податкового боргу, реєстрація податкової застави, розстрочення сплати грошових зобов’язань та податкового боргу), так і заходи примусового характеру (стягнення податкового боргу на підставі рішення суду, стягнення готівки, звернення до суду щодо зупинення видаткових операцій платника податків на рахунках у банках та інших фінансових установах, адміністративний арешт, реалізація майна, яке знаходиться в податковій заставі тощо).

Тож, шановні платники податків, не накопичуйте податкові борги та своєчасно розраховуйтесь з бюджетом!

З переліком боржників можна ознайомитися за посиланням https://10.80.48.32/dovidniki--reestri--perelik/pereliki-/296361.html

https://rv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/524940.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь