A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

#Одноразове добровільне декларування: база для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування при декларуванні банківських металів

Дата: 17.11.2021 09:03
Кількість переглядів: 160

Базою для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування  для валютних цінностей є грошова вартість відповідного об’єкта декларування.

Так, зокрема, відповідно до  п. 7.1 підрозділу 94  розділу ХХ Податкового кодексу України, у разі якщо така грошова вартість визначена у вигляді банківських металів, вартість банківських металів зазначається, виходячи з маси та облікової ціни банківських металів, розрахованої НБУ станом на дату подання декларантом одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

Водночас, декларант зобов’язаний документально підтвердити грошову вартість таких об’єктів для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування шляхом додання до одноразової (спеціальної) добровільної декларації засвідчених належним чином копій документів, що підтверджують вартість об’єктів декларування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь