Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Податкові надходження від землекористувачів Рівненщини зросли на понад 46 мільйонів гривень

Дата: 12.11.2021 08:45
Кількість переглядів: 186

Фото без опису

З початку року до бюджетів територіальних громад області надійшло 419 мільйонів гривень плати за землю. Як повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй, це на 46,5  мільйона гривень, або на 12,5 відсотка більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Зокрема, підприємства, організації та установи спрямували до  місцевих скарбниць 349,9 мільйона гривень, фізичні особи – 69 мільйонів гривень.

Віталій Чуй зауважив, що ріст та повнота надходжень земельного податку та орендної плати за землю до місцевих бюджетів є результатом спільних зусиль податкової служби Рівненщини та органів місцевого самоврядування у напрямі залучення власників земельних ділянок та землекористувачів до оподаткування. Податковою службою області на постійній основі вживаються заходи щодо оформлення землекористувачами договорів оренди, проводиться активна роз’яснювальна робота з платниками податків щодо дотримання вимог чинного законодавства у частині оформлення та використання земельних ділянок сільськогосподарського призначення (паїв).

https://rv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/523058.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь