A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

ДО УВАГИ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА ПСИХОЛОГІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ!

Дата: 10.11.2021 11:48
Кількість переглядів: 310

Новини від Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії», який вже охопив учнів 7-11 класів всіх шкіл України та їх батьків, вчителів і шкільних психологів.

  Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерство освіти і науки України спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти та компанією «HR YOU» запускають офіційну програму підвищення кваліфікації – Школу Кар’єрного Консультанта.

Учасники цієї програми здобуть практичні знання та навички проведення консультацій, щодо вибору підлітками найкращої професії, підготовки до співбесіди в компанії своєї мрії, тощо.

Модель навчання буде змішаною (blended learning), тобто ефективно поєднає мультимедійні електронні курси у форматі SCORM, з практичними тренінгами, які проведе відома українська кар’єрна радниця, що консультує підлітків з різних країн світу – Ганна Резніченко.

Професія кар’єрного консультанта/радника це нова, але вже вкрай затребувана в США, Канаді та країнах ЄС. Кар’єрні радники користуються великим попитом, як серед підлітків, так і серед дорослих людей, адже у сучасному світі, у середньому, людина змінює свою професію декілька разів за життя.

Також на базі Школи Кар’єрного Консультанта буде створено професійну мережу для подальшої комунікації між фахівцями та залучення все більшої кількості вчителів та психологів до профорієнтаційної роботи, як в навчальних закладах, так і за їх межами.

Розпочати навчання у Школі Кар’єрного Консультанта можна за цим посиланням https://hryoutest.in.ua/.../proforiyentaciyniy-kurs-dlya... , пройшовши просту та швидку реєстрацію.

Навчання безкоштовне.

Приєднуйтесь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь