Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Протягом десяти місяців 2021 року на Рівненщині сплачено понад 5,5 млрд грн ЄСВ

Дата: 03.11.2021 15:31
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Протягом січня-жовтня 2021 року платники Рівненської області сплатили 5 млрд 519 млн грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Порівняно з аналогічним періодом 2020 року цьогоріч надходження від сплати ЄСВ зросли на понад 1 млрд 187 млн грн, або 27,4%. Про це інформує в.о начальник  Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй.

Він також наголосив, що отримані кошти єдиного внеску на загальнообов’язкове державне  соціальне страхування направляються на забезпечення соціальних потреб мешканців області. А це, насамперед, пенсійні виплати, виплати в зв’язку з тимчасовою втратою працездатності, виплати по безробіттю, виплати у зв’язку з нещасним випадком на виробництві або професійним захворюванням. Тому вкрай важливо не допускати виплат заробітної плати «в конвертах» і сумлінно ставитись до її своєчасної виплати та сплати внеску.

Зауважимо, що у 2021 році мінімальна сума єдиного внеску для ФОП складає: з 1 січня – 1320 грн, а з 1 грудня – 1430 грн (22% від мінімальної зарплати).

Нагадуємо, що завдяки електронному сервісу від ДПС «Електронний кабінет», платники мають можливість сплачувати єдиний внесок, подавати звітність, переглядати дані щодо стану розрахунків з бюджетом та здійснення сплати податків, зборів, платежів. Вхід до «Електронного кабінету» (в приватну його частину) здійснюється за допомогою електронного ключа за адресою cabinet.tax.gov.ua.

https://rv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/519141.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь