A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання десятої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 25.10.2021 12:46
Кількість переглядів: 843

Фото без опису

22 жовтня 2021 року відбулося пленарне засідання чергової десятої сесії восьмого скликання Малолюбашанської сільської ради під головуванням в.о.сільського голови Лемешевської Алли Михайлівни.

На пленарне засідання десятої сесії прибули 19 із 22 депутатів. Також у роботі засідання взяли участь заступник сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Світлана Ковальчук, головний спеціаліст (юрисконсульт) Лілія Тарасюк та в.о.начальника відділу освіти, молоді і спорту Василь Корейчук.

Перед початком роботи сесії привітали депутатів Наталію Морозюк та Івана Степанюка, які святкували свій День народження у міжсесійний період.

Фото без опису

Фото без опису

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Романюка Володимира Васильовича, Кондратюк Олени Валеріївни та Степанюка Івана Володимировича.

Фото без опису

Загалом, на пленарному засіданні чергової десятої сесії восьмого скликання було розглянуто 27 питань, які попередньо були розглянуті профільними постійними комісіями.

Прийнято Програму запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі в Малолюбашанській  сільській раді  на період до 2025 року та рішення «Про забезпечення безкоштовним харчуванням в закладі дошкільної освіти «Вишиванка» Малолюбашанської сільської ради дитини  з сім´ї внутрішньо переміщених осіб» та «Про встановлення батьківської плати за харчування в закладі дошкільної освіти Малолюбашанської сільської ради на 2021-2022 навчальний рік для пільгової категорії населення».

Внесено зміни в рішення Малолюбашанської сільської ради від 20 квітня 2021 року № 99 «Про затверження Переліків першого та другого типів оренди комунальної власності Малолюбашанської сільської ради».

Депутати внесли зміни до Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради та до сільського бюджету.

На сесії сільської ради депутати одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 23 жителям громади. Загальна сума виділених коштів 33200 грн.

Фото без опису

Окрім того, депутати розглянули 19 земельних питань і прийняли відповідні рішення.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь