A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Щодо термінів нарахування і сплати податкових зобов’язань з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України та за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами за вересень 2021 року

Дата: 20.10.2021 14:50
Кількість переглядів: 188

Фото без опису

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що порядок справляння рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України та за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами визначено статтями 254, 2561 та 257 Податкового кодексу України.

Базовий податковий (звітний) період для вказаних платежів дорівнює  календарному місяцю. Відповідно платники рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України та за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами протягом 20 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) місяця, подають до контролюючих органів за місцем податкової реєстрації податкову декларацію з рентної плати із відповідним додатком.

Сума податкових зобов’язань, яка визначена у податковій декларації за податковий (звітний) місяць, сплачується до бюджету протягом 10 календарних днів після закінчення граничного строку подання такої податкової декларації.

Оскільки граничний термін сплати податкових зобов’язань за вересень 2021 року припадає на 01 листопада поточного року, з метою рівномірного податкового навантаження рекомендуємо платникам податків сплатити податкові зобов’язання з рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України та за транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, які нараховані за вересень 2021 року,  не пізніше 29 жовтня 2021 року.

Підписуйтесь на Telegram-канал Державної податкової служби України https://t.me/tax_gov_ua

Податкові новини, корисну інформацію та анонси подій читайте на сторінці ДПС України у мережі Фейсбук. Запрошуємо вас приєднатися: https://www.facebook.com/TaxUkraine  

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь