A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Комунальний заклад «Рівненський обласний центр комплексної реабілітації» Рівненської обласної ради

Дата: 07.10.2021 16:14
Кількість переглядів: 450

Фото без опису

В системі соціального захисту населення Рівненської області функціонує комунальний заклад «Рівненський обласний центр комплексної  реабілітації» Рівненської обласної ради, який створено з метою покращення життєдіяльності осіб з інвалідністю та надання їм можливості приймати активну участь у суспільному життію.

До Центру приймаються особи з інвалідністю  І-ІІІ груп  різних нозологій, а також батьки, дружина/чоловік загиблого учасника АТО, ООС, які проживають на території області.

Центр надає послуги комплексної реабілітації, що включає в себе соціальну, психологічну, медичну та фізичну реабілітацію, а також професійну орієнтацію та адаптацію.

У Центрі створено умови безперешкодного доступу до приміщень, встановлено реабілітаційну клітку для відновлення амплітуди руху, нормалізації тонусу м’язів та збільшення їхньої сили, покращення балансу та розвитку координації. Обладнано соляну кімнату, яка позитивно впливає на дихальні шляхи та імунну систему, знімає стрес. Функціонує бальнеологічна ванна, яка сприяє відновленню функцій організму в осіб з порушенням опорно-рухового апарату, покращення психологічного та емоційного стану осіб з інвалідністю у відділенні психоемоційної корекції, за допомогою аромотерапії та аероіонотерапії.  Також, в Центрі проводяться процедури апаратами імпульс, інгаляції, магнітотерапії, гальванізації, УВЧ,процедури світлолікування, д’Арсонваль, вібромасажні ванни, медикаментозне лікування, парафінолікування.

Адреса Центру: вул.Санаторна , буд.3, с.Олександрія, Рівненського району, Рівненської області. Тел.(0362) 273010


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь