A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

30 вересня День усиновлення в Україні

Дата: 30.09.2021 09:19
Кількість переглядів: 1124

Фото без опису

День усиновлення – це свято, яке відзначається 30 вересня в день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії,  зворушує своєю відвертістю та щирістю. Це свято життєвої мудрості та досвіду, свято великої душі та великого терпіння, а головне милосердя та любові.

Статусу батьків ми набуваємо з появою дітей (народжених чи усиновлених), проте батьками стаємо лише тоді, коли по-справжньому навчимося відчувати, розуміти, приймати та любити дитину. Усиновлення – це особлива дорога батьківства – благородна, складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості. Це горе, поділене на кожного члена родини та щастя, помножене на всіх. Родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди.

Наша громада поповнюється людьми, які не байдужі до дитячого горя. Серед них і люди, які зігрівають дітей, що залишилися без батьківського піклування, у своїх родинах, даючи їм надію на щасливе дитинство, краще майбутнє. Це батьки-усиновителі, прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни і піклувальники. Дякуємо всім хто подарував дітям можливість бути щасливими.

Малолюбашанська сільська рада щиро вітає всіх усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги до Дня усиновлення.

З повагою, в.о. сільського голови

Алла ЛЕМЕШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь