A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

До відома споживачів природного газу!

Дата: 14.09.2021 14:57
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

АТ "Рівнегаз" інформує, що у зв'язку з проведенням Бібрським лінійним виробничим управлінням магістральних газопроводів ТОВ "Оператор газотранспортної системи України" ремонтно-профілактичних робіт на ГРС «Костопіль» 16 вересня 2021 року з 9.00 до 17.00  години буде здійснено зупинку ГРС «Костопіль.

У зв'язку з припиненням подачі природного газу від ГРС «Костопіль 16.09.2021 року з 9.00 до 17.00 буде відсутнє газопостачання у споживачів населених пунктів:

- місто Костопіль;

- села Базальтове, Борщівка, Берестовець, Велика Любаша, Вигін, Волиця, Головин, Данчиміст, Жалин, Збуж, Звіздівка, Злазне, Іваничі, Корчів’я, Лісопіль, Мала Любаша, Маща, Мирне, Новий Берестовець, Перетоки, Підлужне, Рокитне, Садки, Ставок, Тихе, Трубиці, Яполоть.

Просимо всіх абонентів перекрити крани перед газовими приладами. Для швидкого виконання робіт з відновлення газопостачання абонентами необхідно забезпечити доступ в кожну квартиру до газових приладів.

Відновлення газопостачання буде розпочато після виконання Бібрським лінійним виробничим управлінням магістральних газопроводів ТОВ "Оператор газотранспортної системи України" ремонтно-профілактичних робіт на ГРС «Костопіль» орієнтовно 16.09.2021 року з 17:00 години.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь