A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

До уваги громади! Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 № 893 «Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронату над дитиною»

Дата: 09.09.2021 10:14
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

Даною постановою викладено у новій редакції Порядок створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини у сім’ї патронатного вихователя, Порядок виплати соціальної допомоги на утримання дитини в патронатній сім’ї та оплати послуг патронатного вихователя та типовий договір про патронат над дитиною, а також затверджено примірний договір про умови запровадження та організацію функціонування послуги патронату над дитиною, що надаватиметься сім’єю патронатного вихователя.

За більш детальною інформацією про сімейний патронат Ви зможете дізнатися, звернувшись до служби у справах дітей Малолюбашанської сільської ради: вул. Центральна, 61, с. Маща, Рівненський район, Рівненська область, тел. (03657) 5-11-46 або відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради: вул. Центральна, 61, с. Маща, Рівненський район, Рівненська область, тел. (03657) 5-11-46.

Постанова КМУ України від 20 серпня 2021 р. № 893 "Деякі питання захисту прав дитини та надання послуги патронату над дитиною"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь