A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Місцеві бюджети Рівненщини отримали понад 4,2 млрд гривень

Дата: 03.09.2021 10:04
Кількість переглядів: 201

У січні - серпні 2021 року до місцевих бюджетів області надійшло 4 млрд 292 млн гривень. За словами керівника податкової служби області Віталія Чуя, порівняно з аналогічним періодом 2020 року надходження збільшились на23 відс., або на 810 млн гривень.

Зростання надходжень досягнуто з усіх бюджетоформуюючих податків. Зокрема, 3 млрд грн отримано за рахунок сплати податку на доходи фізичних осіб, що більше як за аналогічний період минулого року на 25 відс., або на 605 млн гривень. Єдиного податку надійшло 563 млн грн, що перевищує результат січня - серпня 2020 року на 22 відс., або на 101 млн гривень. Надходження земельного податку та орендної плати склали 339 млн грн, що більше як минулоріч на 15 відс., або на 45 млн гривень.

Віталій Чуй наголошує, що економічна та соціальна стабільність в регіоні забезпечується завдяки своєчасному наповненню місцевих бюджетів реальними коштами, які фінансують реалізацію соціальних та інфраструктурних проєктів громад регіону.  І першочергова роль у цьому належить сумлінності та відповідальності платників податків. Податкова служба при цьому забезпечує системний підхід  до прогнозно-аналітичної роботи, комплексне відпрацювання податкових ризиків, роботу щодо детінізації зарплат та зайнятості населення при відсутності будь-якого тиску на бізнес.

Головне управління ДПС у Рівненській області

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь