Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Костопільські рятувальники взяли участь в заходах з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України

Дата: 24.08.2021 16:14
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Державний прапор України — не лише стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього та жовтого кольорів, це загальнонаціональний символ, у якому втілені віковічні прагнення українців до миру!

23 серпня в Малолюбашанській ТГ відбулися урочисті з нагоди  відзначення Дня Державного Прапора України, в якому взяв участь  начальник 7 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Рівненській області, полковник служби цивільного захисту Петро ОЗАРЧУК. Під час урочистостей привітав всіх присутніх з Днем Державного Прапора і прийдешнім Днем Незалежності України та побажав працівникам місцевих пожежних команд громади сумлінно виконувати професійні обов’язки та бути вірними справі служіння українському народові. У свою чергу, начальник загону у своєму привітальному слові зазначив, що пожежна охорона потрібна і важлива, а її місія - рятувати людей та матеріальні цінності від вогню – найблагородніша, але й найнебезпечніша,  адже працівники цієї професії, надаючи допомогу іншим людям у хвилину біди, ризикують власним життям.

Фото без опису

Начальник загону відзначив грамотами за вагомий особистий внесок у розвиток пожежної охорони, сумлінне виконання професійних обов’язків, досягнення високих результатів у трудовій діяльності та з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України, 30 річниці Незалежності України водіїв Малолюбашанської пожежно-аварійної команди Миколу Баранчука та Миколу Фесюка.

Фото без опису

Фото без опису

Головне управління ДСНС України у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь