A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Шановні жителі Малолюбашанської громади!

Дата: 23.08.2021 07:57
Кількість переглядів: 980

Фото без опису

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та 30-ою річницею Незалежності України! 

Саме 30 років тому здійснилася мрія багатьох поколінь українців – наша нація здобула право самостійно визначати свою долю у власній країні, а на карті світу з’явилася незалежна держава Україна. День Незалежності в серцях українців став новою точкою відліку в житті кожного з нас, дав почуття самоствердження, відчуття волі та суверенності.

Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Найбільш шанованим серед таких для українців є Державний Прапор України. Ми бережемо та шануємо його як найвищу національну святиню.

Під рідним знаменом український народ утвердив віковічну мрію багатьох поколінь про державність, соборність та самостійність. З ним ішли в бій, за нього віддавали життя. Благородні синій та жовті його кольори уособлюють миролюбство та ратну працю мільйонів людей великої України.

Я вітаю вас всіх зі святом! Хочу щиро побажати розбудови нашої рідної України, зміцнення нас, як нації, любові один до одного і розуміння того, що ми з вами творимо цей світ, нашу державу.

Бажаю кожній родині, нашої незалежної України, щастя, здоров’я, мирного неба, надії й любові до рідної землі, енергії й впевненості у власних силах. Зичу вам, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі. 

З повагою, 
в.о.сільського голови 
Алла ЛЕМЕШЕВСЬКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь