A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

На території Малолюбашанської громади триває ремонт доріг

Дата: 05.08.2021 11:00
Кількість переглядів: 1644

Ремонт доріг – пріоритетний напрямок роботи нашої територіальної громади. У кожному населеному пункті громади є проблемні дороги, які потребують ремонту та догляду.

На разі розпочато ремонт дорожнього покриття (ліквідації ямковості) автомобільної дороги та грейдерування чорнощебеневої дороги місцевого значення О181013 Маща-Кам'яна Гора-Н25 (ділянка дороги між селами Маща та Кам'яна Гора), який здійснюється за кошти на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

Замовником робіт з виконання експлуатаційного утримання є департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації, а виконавцем - ПАТ «Рівнеавтошляхбуд».

Дякуємо керівництву Рівненської районної державної адміністрації та департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації за підтримку та реагування на звернення щодо ремонту даних доріг.

Також, в Малолюбашанській громаді, протягом літа 2021 року в рамках підготовки дорожньо-мостового господарства до осінньо-зимового періоду 2021-2022 років проводяться роботи по утриманню вулиць та доріг комунальної власності за кошти сільського бюджету, загальна сума коштів на 2440,00 тис.грн. Це влаштування асфальтового, білощебеневого покриття, відсипання та грейдерування доріг, ремонт дорожнього покриття струменевим методом існуючих асфальтових доріг сіл Мала Любаша, Мирне та Маща.

Завершено роботи по реконструкції провулка Шевченка в селі Мала Любаша. На даний час готуються документи на здачу об'єкта реконструкції в експлуатацію.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь