A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Плата за землю посідає третє місце за обсягами надходжень до місцевих бюджетів Рівненщини

Дата: 26.07.2021 09:48
Кількість переглядів: 260

Фото без опису

Як повідомили в Головному управлінні ДПС у Рівненській області, плата за землю посідає третє місце за обсягами надходжень до місцевих бюджетів краю. За перше півріччя поточного року надходження земельного податку становить 242 млн гривень. Ріст надходжень в порівнянні із минулим роком складає 42 млн гривень.

За вказаний період власники та орендарі земельних ділянок – юридичні особи сплатили до місцевих бюджетів 211,6 млн грн, відповідно землекористувачі – фізичні особи – 30,4 млн гривень.

Заступник начальника податкової служби області Надія Друзюк звертає увагу жителів Рівненщини, що нарахування земельного податку фізичним особам здійснюють податкові органи за місцем знаходження земельної ділянки, які до 01 липня поточного року надсилають (вручають) платнику податку за місцем його реєстрації податкове повідомлення-рішення про сплату податку. Фізичні особи мають сплатити земельний податок впродовж 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення. У сільській та селищній місцевості земельний податок може сплачуватися громадянами через каси сільських (селищних) рад або рад об'єднаних територіальних громад, що створені згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, за квитанцією про приймання податкових платежів. У разі, якщо платники не отримали податкове повідомлення-рішення, їм необхідно звернутись до ДПІ за місцем реєстрації.

Головне управління ДПС у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь