Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання сьомої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 13.07.2021 14:32
Кількість переглядів: 912

Фото без опису

12 липня 2021 року відбулося пленарне засідання чергової сьомої сесії восьмого скликання Малолюбашанської сільської ради під головуванням в.о.сільського голови Лемешевської Алли Михайлівни.

На пленарне засідання сьомої сесії прибули 20 із 22 депутатів. Також у роботі засідання взяли участь заступники сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Світлана Ковальчук, Петро Корнійчук та Олександр Круліковський, керуюча справами виконавчого комітету Валентина Федоровська та головний спеціаліст (юрисконсульт) Лілія Тарасюк.

Фото без опису

Перед початком роботи сесії привітали депутатів Катерину Рахільчук, Тараса Стельмащука, Наталію Попович та Аллу Лемешевську, які святкували свій День народження у міжсесійний період.

Фото без опису

Також, за активну депутатську позицію, вагомий внесок у розвиток Малолюбашанської об'єднаної територіальної громади, дотримання норм Конституції та законодавства України при прийнятті рішень та з нагоди Дня Конституції України було нагороджено книгами О.Никончука “Майбутнє творимо сьогодні: Шлях громади” депутатів сільської ради: Олену Кондратюк, Наталію Морозюк, Людмилу Тарасюк, Лесю Озарчук, Юлія Толочик, Володимира Романюка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Ігоря Цикуна, Людмили Тарасюк та Івана Степанюка.

Фото без опису

Загалом, на пленарному засіданні чергової сьомої сесії восьмого скликання було розглянуто 44 питань, які попередньо були розглянуті профільними постійними комісіями.

Прийнято рішення, яким надано дозвіл на передачу в оренду приміщення котелень, що є майном сільської комунальної власності Малолюбашанської сільської ради.

Внесено зміни до рішення Малолюбашанської сільської ради від 18 лютого 2021 року №73 “Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти (нова редакція)”.

Затверджено нові програми:

- Програма цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Малолюбашанської сільської ради на 2021 - 2024 роки;

- Програма надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2021 рік;

- Програма компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян Малолюбашанської сільської ради на залізничному транспорті на 2021 рік;

- Програма здійснення компенсаційних виплат за послуги зв'язку на 2021 рік;

- Програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2021 – 2023 роки.

Депутати внесли зміни до Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради та до сільського бюджету.

На сесії сільської ради депутати одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги на лікування 34 жителям громади та 10 жителям, які постраждали від надзвичайних обставин і стихійного лиха. Загальна сума виділених коштів 83680 грн.

На сесії розглянуті питання про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2022-2024 роки, про встановлення ставок єдиного податку на 2022 рік для першої та другої груп платників єдиного податку на території Малолюбашанської сільської ради, про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Малолюбашанської сільської ради на 2022-2024 роки. Всі рішення були прийняті.

Фото без опису

Керуючись Законом України «Про благоустрій населених пунктів», відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», депутати затвердили Правила благоустрою населених пунктів та утримання адміністративної території Малолюбашанської сільської ради. Документ обов’язковий для виконання на території Малолюбашанської сільської ради, яким установлюється порядок благоустрою та утримання територій об'єктів благоустрою.

Окрім того, депутати розглянули 27 земельних питань і прийняли відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь