A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

На Рівненщині жителям краю вже повернуто більше 5 млн грн податкової знижки

Дата: 18.06.2021 09:28
Кількість переглядів: 400

Фото без опису

В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що протягом січня-травня поточного року з метою отримання податкової знижки податкові декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік подали 2309 мешканців області, які задекларували до повернення з бюджету 6,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб. За результатами проведених камеральних перевірок декларацій про майновий стан і доходи вже повернуто 1635 громадянам 5,1 млн гривень.

Найчастіше громадяни звітували про витрати, проведені на користь закладів освіти для компенсації вартості навчання, сплату страхових платежів (внески, премії) за договорами довгострокового страхування життя та пенсійні внески в рамках недержавного пенсійного забезпечення, суми витрат на сплату видатків на будівництво (придбання) доступного житла, визначеного законом, у тому числі на погашення пільгового іпотечного житлового кредиту, наданого на такі цілі, та процентів за ним та частину суми процентів, сплачених за користування іпотечним кредитом.

Звертаємо увагу, що для фізичних осіб, які бажають скористатися правом на податкову знижку, за результатами 2020 року компанія декларування не завершена і такі особи мають право подати декларації у термін до 31.12.2021 (включно). Пропонуємо не марнувати час та подати декларацію завчасно, зокрема, скориставшись спрощеною процедурою подання – через електронний сервіс «Декларація про майновий стан і доходи» в приватній частині Електронного кабінету платника. Нагадуємо, граничний термін для подання декларації з метою отримання податкової знижки за витратами минулого року - 31 січня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь