Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради

Дата: 10.06.2021 16:31
Кількість переглядів: 1161

Фото без опису

10 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету в роботі якого взяли участь 18 членів виконавчого комітету.

Софія Рощук, інспектор відділу соціального захисту населення проінформувала присутніх про виконання делегованих повноважень щодо організації призову громадян на військову службу Малолюбашанської сільської ради.

Фото без опису

Заслухали інформацію про підсумки виконання заходів по благоустрою території населених пунктів у весняний період 2021 року.

Фото без опису

У зв’язку з підготовкою закладів дошкільної освіти до нового навчального року, проведення ремонтних робіт, на клопотання відділу освіти, молоді і спорту прийнято рішення про тимчасове призупинення освітньої діяльності на літній період в ЗДО “Полісяночка”, ЗДО “Журавлик -2”, ЗДО “Вишиванка”.

Фото без опису

Затвердили умови продажу об'єкта приватизації, розроблені аукціонною комісією для продажу об'єкта малої приватизації комунальної власності сільської ради.

Фото без опису

Фото без опису

В ході засідання члени виконкому розглянули та прийняли ряд рішень, що стосуються соціально-правового захисту, зокрема:

- затверджено склад комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Малолюбашанської сільської ради та комісії для формування пропозицій стосовно потреби щодо спрямування субвенції;

- внесено зміни до рішення виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради від 21 січня 2021 року №7 «Про утворення міждисциплінарної команди» та до рішення виконавчого комітету Малолюбашанської сільської ради від 12 березня 2021 року №42 «Про утворення міждисциплінарної команди»;

- внесено зміни до рішення виконавчого комітету від 21 грудня 2020 року за №14 «Про затвердження складу, локації та території діяльності мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, що постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі»;

- надано дозвіл на укладення договору про поділ спадкового майна.

Затверджено заходи щодо відзначення 25-ї річниці Конституції України та заходи щодо святкування Дня Державного Прапора України та 30-ої річниці незалежності України на території Малолюбашанської сільської ради.

Члени виконкому прийняли рішення про безпеку руху в селі Мирне та селі Мала Любаша.

Також, затверджено низку зведених кошторисних розрахунків вартості об'єктів будівництва та проектно-кошторисних документацій.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 23 питання порядку денного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь