Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Дитячий ранок «Миру, здоров’я, любові в теплі дитячі долоньки»

Дата: 03.06.2021 16:30
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

1 червня – це не лише початок літа. І не тільки символ початку довгоочікуваних літніх канікул. Цього дня світ відзначає День захисту дітей, який вважається одним з найдавніших міжнародних свят. З цієї нагоди, вже традиційно, 1 червня 2021 р. біля приміщення Лісопільської філії Мащанського ліцею було проведено дитячий ранок «Миру, здоров’я, любові в теплі дитячі долоньки».

Фото без опису

Розпочався святковий захід з вітального слова Світлани Андріївни та маси побажань для присутніх діток.

Ведучі – Артем Гордійчук та Анастасія Коробко зробили короткий екскурс в історію Дня захисту дітей, разом з маленькими гостями свята пригадали права та обов’язки та привітали діток з їхнім святом. Всі присутні мали змогу проявити свої ораторські таланти та обміняти вірші на солодощі. Після цього діти розважалися та брали участь в найрізноманітніших іграх, де мали змогу показати свої фізичні, інтелектуальні, артистичні та художні здібності. Діти розгадували загадки, доповнювали прислів’я та вгадували казки, а також проявляли свою спритність і активність в іграх та конкурсах.

Фото без опису

Фото без опису

Всі присутні прекрасно провели час та отримали заряд позитиву на все літо, а також ще раз згадали, що це свято не лише для дітей, а й для дорослих. Адже воно покликане нагадувати всім нам, що дитинство слід охороняти і захищати, оскільки діти – це майбутнє нашої країни.

Фото без опису

Бібліотекар ПБФ с.Лісопіль

Людмила ДУБІЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь