A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Відбулось засідання шостої сесії Малолюбашанської сільської ради восьмого скликання

Дата: 28.05.2021 15:04
Кількість переглядів: 947

Фото без опису

28 травня 2021 року в клубі села Мала Любаша Малолюбашанської сільської ради відбулося пленарне засідання чергової шостої сесії восьмого скликання Малолюбашанської сільської ради під головуванням в.о.сільського голови Лемешевської Алли Михайлівни.

На пленарне засідання шостої сесії прибули 20 із 22 депутатів. Також у роботі засідання взяли участь заступники сільського голови з питань діяльності виконавчого органу Світлана Ковальчук та Олександр Круліковський, головний спеціаліст (юрисконсульт) Лілія Тарасюк.

Перед початком роботи сесії привітали депутата Олену Кондратюк, яка святкувала свій День народження у міжсесійний період.

Фото без опису

Відповідно до регламенту, було обрано лічильну комісію у складі трьох депутатів: Юрія Савчука, Лесі Озарчук та Тетяни Каленчук.

Загалом, на пленарному засіданні чергової шостої сесії восьмого скликання було розглянуто 25 питань, які попередньо були розглянуті профільними постійними комісіями.

Фото без опису

Депутати ради прийняли рішення щодо призупинення діяльності Мащанського закладу дошкільної освіти “Загадка” з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Малолюбашанської сільської ради Костопільського району Рівненської області. Також встановлено розмір батьківської плати за одне відвідування у закладі дошкільної освіти «Веселка» Малолюбашанської сільської ради.

Затвердили перелік об’єктів комунальної власності, що перебувають в оперативному управлінні відділу освіти, молоді і спорту Малолюбашанської сільської ради.

Депутати внесли зміни до Програми економічного та соціального розвитку Малолюбашанської сільської ради та до сільського бюджету.

На сесії сільської ради депутати одноголосно підтримали рішення про надання матеріальної допомоги 12 жителям громади. Загальна сума виділених коштів 30000 грн.

Фото без опису

Також на черговому засіданні депутати розглянули блок земельних питань, загалом це 18 питань.

З усіх питань порядку денного депутатами сільської ради прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь