Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Профілактика злочинності та правова допомога

Дата: 19.05.2021 16:40
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

У селах Моквинські хутори та Яснобір знаходяться будинки милосердя релігійної організації «Християнська місія «Ковчег спасіння» ОЦХВЄ», в яких проводиться робота із громадянами, які мають алкогольну та наркотичну залежність.

14 травня 2021 року представники Костопільського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області, відділу «Костопільське бюро правової допомоги» Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та служби у справах дітей Костопільської міської ради провели зустріч із громадянами, які перебувають у будинках милосердя на реабілітації. Громадяни отримали інформацію стосовно захисту своїх прав і виконанню обов’язків, про відповідальність за вчинення злочинів, проступків і правопорушень.

Також було обстежено умови проживання 2 сімей, у яких виховуються 8 дітей. Батькам надано юридичні, педагогічні консультації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь