Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

Профілактика злочинності на Костопільщині

Дата: 21.04.2021 12:49
Кількість переглядів: 423

Фото без опису

На обліку у Костопільському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області перебуває понад 100 суб’єктів пробації (громадяни: звільнені від відбування покарання з випробуванням; яким призначені покарання у виді громадських і суспільно корисних робіт, штраф, позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю).

Фото без опису

Із метою недопущення вчинення громадянами повторних злочинів, проступків і адміністративних правопорушень, зміни способу життя 20.04.2021 суб’єкти пробації отримали необхідну правову, психологічну та іншу необхідну інформацію від представників Костопільського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області, відділу «Костопільське бюро правової допомоги» Рівненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, сектору ювенальної превенції відділу превенції Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області, Костопільської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості, волонтера пробації, адвоката.

Під час зустрічі громадяни також мали можливість поділитися власним життєвим досвідом, а їх присутність на заході свідчить про те, що суб’єкти пробації мають бажання змінити свій спосіб життя у кращий бік.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь