A A A K K K
для людей із порушенням зору
Малолюбашанська сільська рада
Рівненська область Рівненський район

У світ дитинства – через книгу

Дата: 05.04.2021 10:51
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

Щороку хвилююча мить чарівної весни приносить до бібліотек України традиційне і довгоочікуване свято — Всеукраїнський тиждень дитячого читання — свято тих, хто створює книгу і тих, хто любить читати.

Фото без опису

В рамках тижня з метою популяризації книги, залучення дітей до активного самостійного читання та виховання підростаючого покоління засобами книги у публічно-шкільній бібліотеці-філіалі села Маща діяли книжкова виставка "Саквояж цікавих книжок" та виставка-інсталяція "Книги-вірні друзі". Протягом Тижня читачі бібліотеки змогли познайомитись з новинками літератури, періодики, взяти участь у різноманітних заходах: книго-кіно-мандрівці "Запрошує країна Мультляндія”, під час якої діти познайомилися з найпопулярнішими мультфільмами та книгами, за сюжетами яких вони були створені; перегляді відеопрезентації "Костопільщина літературна. З любов’ю до дітей", з якої ознайомилися із книгами місцевих поетів для дітей.

Фото без опису

Проведені заходи мали мету розвинути  інтерес дітей до читання, до бажання слухати, а найголовніше – викликати  бажання стати активними читачами.
 

Бібліотекар ПШБФ с.Маща

Софія САВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь